
هولماترو اولین مینی کاتر وایرلس امداد و نجات را با نام CCU10 روانه بازار کرد. این ابزار کوچک و سبک اما قدرتمند، برای استفاده در فضاهای محدود بسیار مناسب است. و در ماشین آتشنشانی هم فضای کمی اشغال می کند. طراحی خلاقانه آن، نهایت آزادی حرکت حین عملیات را در کنار برش قدرتمند به شما می دهد.
بلند کردن، حمل و نگهداری این کاتر کوچک باتری خور آسان است. نیازی به پمپ و شلنگ ندارد و همین در مصرف زمان و همینطور فضای اشغال شده صرفه جویی می کند.
با یک باتری می توانید تا 70 بار برش بدهید.
این باتری و شارژرش مطابق CAS هستند و با تمام ابزار های برقی حرفه ای سازگارند.
پر کاربرد با کاربری آسان
معمولا مینی کاتر برای بریدن بخش های مختلف خودرو مثل پدال ها، فرمان، پشت سری و … به کار می رود. اما انواع قدرتمند آن برای بریدن میلگردها، نرده ها، موانع استیل و زنجیرها استفاده می شود.

نگه داشتن و کار کردن با مینی کاتر وایرلس امداد و نجات هولماترو آسان و با یک دست امکان پذیر است. درجه سرعت های مختلفی دارد تا در صورت بزون سرعت کار را بالا ببرید.
وقتی دکمه آن را روشن کنید سرعت آن کم است و برای افزایش سرعت می بایست دکمه مربوط را به طرف پایین فشار دهید. به محض رها کردن دکمه جهت حفظ شارژ باتری، موتور خاموش می شود. چراغ LED آنهم با روشن خاموش شدن باتری روشن و خاموش می شود.
گروه امداد و نجات اولیه به راحتی می توانند ازین کاتر استفاده کنند. چه باقی ابزارها بدون سیم باشند چه با سیم با کابل و پمپ مجزا باشند. منبع: holmatro.com
در سایت ایران آلارم ، اپلیکیشن ایران آلارم و شبکه های اجتماعی (اینستا، تلگرام، ایتا، روبیکا با آیدی @iranalarm ) آخرین اخبار، تکنولوژی ها، محصولات جدید و رویدادهای صنعت تجهیزات ایمنی و حفاظتی را دنبال کنید.