کاربرد BLC و WDR در دوربین مداربسته چیست؟
در این مقاله کوتاه به تفاوت کاربرد BLC و WDR در دوربین مداربسته می پردازیم .
مکانیزم BLC یا (back light compensation) به معنای “جبران سازی نور پس زمینه” یک مکانیزم دیجیتال و ساده برای بهبود تصویر در شرایط خاص نوری است .
اختلاف سطح نور در محیط های مختلف یکی از مشکلات اصلی دوربین های مداربسته است .
این مشکل زمانی ایجاد می شود که یک منبع نور قوی (مانند نور خورشید) در یک محیط نسبتا تاریک وجود دارد . وجود منبع نور باعث خواهد شد دیافراگم دوربین بسته شود و قسمت های کم نور تر به صورت کاملا تاریک به نمایش در خواهند امد.
مکانیزم BLC یکی از مکانیزم های اصلاح کننده این مشکل است. در این مکانیزم قسمت های پر نور تصویر نادیده گرفته می شوند . و از این طریق امکان گرفتن تصویر در قسمت های کم نور تر تصویر به وجود خواهد امد .
مشکل این روش نسبت به WDR این است که گر چه تصویر در قسمت های کم نور کمی بهتر خواهد شد اما تفاوتی را در قسمت های پرنور تصویر ایجاد نخواهد کرد و شما همچنان ضد نور موجود در تصویر را خواهید دید . با این حال به علت ساده و ارزان بودن این روش استفاده از آن بسیار رایج تر از WDR است .
BLC برای استفاده در شرایطی کاربرد دارد که محیط بیرونی برای شما اهمیتی نداشته باشد و فقط بخواهید محیط تاریک داخلی را تصویربرداری کنید . اما در صورتی که بخواهید هر دو محیط را با کیفیت خوب داشته باشید باید از مکانیزم WDR استفاده کنید.
جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید به سایت شرکت سپاهان ( داهوا ایران ) نماینده دوربین های مداربسته اپلینکس در ایران مراجعه نمایید :
نظرات کاربران