سید مجتبی ابطحی، مدیر عامل شرکت بام فرآیند سیستم
بازدید 195
0

سید مجتبی ابطحی، مدیر عامل شرکت بام فرآیند سیستم

سید مجتبی ابطحی، مدیر عامل شرکت بام فرآیند سیستم

باید بدانیم HSEشهری به HSE صنعتی اولویت دارد

چه ضرورتی بام فرآیند سیستم را برآن داشت تا چنین سمیناری را برپا کند؟

تعداد بسیار زیادی از دانشجویان نخبه امیر‌کبیر و همچنین استادان چیزی حدود به هجده ماه تلاش کردند و این تلاش هجده ماهه مجموعه وسیعی از دیتای علمی را به وجود آورد. تجربه به ما نشان داده است که اغلب اطلاعات به دست آمده بی‌استفاده می‌ماند، اغلب خاک می‌خورد و در نهایت در قالب یک کتاب باقی می‌ماند. در نتیجه تصمیم گرفتیم که اطلاع رسانی کنیم و از مشارکت صاحب‌نظران استفاده کنیم. این سمینار برگزار شد تا شرکت‌کنندگان را در جریان دست‌آوردهای این پروژه قرار دهیم و از آن‌ها بخواهیم که در سه هجده ماه آینده با ما همکاری کنند تا بتوانیم بهترین نتیجه را بگیریم. ما از دانشجویان سابق دانشگاه امیرکبیر هستیم که با همراهی دانشجویان دانشگاه‌های دیگر اجرای این پرو‌ژه را عهده دار بودیم. در واقع بانی اصلی این سمینار شرکت بام‌فرآیند سیستم و شرکت صحیح سیستم بوده است. همچنین مسئولیت اجرایی پروژه در طول هجده ماه گذشته نیز با این دوشرکت بوده است.

در مورد پروژه بفرمایید، این پروژه با چه هدفی آغاز شده است؟

کارفرمای این پروژه شهرداری است که از طریق چهار دانشگاه این پروژه را به انجام می‌رساند. در این پروژه تهران به چهار پهنه تقسیم می شود: A، B، C و D. هر دانشگاه (شریف، امیرکبیر، تهران و علوم و تحقیقات ) متولی یک پهنه با یک موضوع خاص است. در نظر داشته باشید که HSE شهروندی خود زیرمجموعه‌های بسیاری دارد: HSE در اماکن تفریحی، فرهنگی و … و هرکدام از دانشگاه‌ها مسئولیت یک بخش را بر عهده گرفته است. به عنوان مثال، دانشگاه امیرکبیر در بحث ایمنی، بهداشت و محیط زیست در حوزه اماکن فرهنگی، مذهبی، ورزشی و تفریحی مسئولیت پروژه را بر عهده داشت. در نهایت باید بگویم که ایمنی شهروندان باید کاملا تضمین شود تا ازین پس حوادثی مانند پارک شهران و برق‌گرفتگی‌ها را دیگر شاهد نباشیم.

سطح سمینار را چطور ارزیابی می‌کنید؟

همایش بسیار خوب بود حتی باید بگویم از آنچه که فکرش را می‌کردیم هم بهتر شد. هرچند که مشکلاتی نیز وجود داشت، با وجود آن توانستیم جامعه هدف خود (شهرداری تهران، وزارت بهداشت، سازمان نظام مهندسی، سازمان ملی استاندارد دانشگاه امیرکبیر و شرکت‌های دخیل در بخش HSE ) را جذب کنیم و در این نشست در کنار هم باشیم. در نظر داشته باشید که در حال حاضر هم کارشناسان، هم مجلات و هم خود ما بیشتر بحث HSE صنعتی را در نظر می گیریم و به HSE شهری با وجود آنکه تمام خانواده‌های ایرانی با آن درگیر هستند کمتر توجه می‌شود. امیدوارم که این نگرش اصلاح شود و به سمتی برویم که بدانیم HSE شهری به HSE صنعتی اولویت دارد.

برچسب‌ها:

اشتراک گذاری

دنبال کنید نوشته شده توسط:

ایران آلارم

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *