تصویر پیدا نشد !
بازدید 67
0

مهدی نکودست؛مدیر اجرایی دومین نمایشگاه ساختمان و صنایع وابسته

مهدی نکودست؛مدیر اجرایی دومین نمایشگاه ساختمان و صنایع وابسته

[quote font_style=’italic’ arrow=’yes’]برای ما همه چیز در فروش خلاصه نمی شود[/quote]

 قدری دباره نمایشگاه برای خوانندگان ما توضیح بدهید.

“دومین نمایشگاه ساختمان و صنایع وابسته” با شعار صنعت ساختمان ایران پیشرو در تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی از دوم اردیبهشت ماه در مصلی تهران آغاز به کار کرد وَ در 5 اردیبهشت به کار خود پایان داد. در این نمایشگاه 180 شرکت حضور داشتند که از طریق این نمایشگاه توانستند آخرین محصولات، تجهیزات و خدمات خود را در معرض دید قرار دهند. همچنین در کنار این نمایشگاه، همایشی هم تحت عنوان” راهکارهای اجرایی اقتصاد مقاومتی در صنعت ساختمان “برگزار شد.

-در سال جاری برگزاری نمایشگاه بزرگ صنعت ساختمان تهران در هاله ای از ابهام قرار دارد و پیرامون آن صحبت های ضد و نقیض بسیاری شنیده می شود.آیا “نمایشگاه ساختمان و صنایع وابسته” قرار است جای خالی این نمایشگاه را البته با بضاعت و ظرفیتی محدود پر کند؟

این نمایشگاه نه قصد رقابت با نمایشگاه اصلی صنعت ساختمان را دارد و نه توانایی انجام چنینی کاری را در خود سراغ دارد. چرا که نمایشگاه بزرگ صنعت ساختمان تهران در فضایی در حدود شصت هزار متر مربع با مشارکت 1400 شرکت پذیرای بازدید کنندگان بوده است این در حالیست که “نمایشگاه ساختمان و صنایع وابسته” در فضای شش هزار متر مربعی با حضور 180 شرکت کار خود را به سرانجام رساند. چرا که این نمایشگاه خاستگاه و مخاطب خاص خود را دارد. پس قصد ما نه رقابت است،نه همپایی و نه جایگزین کردن…

برای ما همه چیز در فروش خلاصه نمی شود

پس قصد شما از برپایی نمایشگاه چیست؟

چون آغاز سال، شروع فصل ساخت و ساز به شمار می رود و با توجه به اینکه شرکت های فعال در زمینه ساخت و ساز در همین ایام به تکاپو افتاده و در پی یافتن پروژه های جدید هستند، به همین دلیل در تقویم نمایشگاهی تهران خلایی در این باره احساس شد که قصد ما نیز پر کردن همین خلا بود. به همین دلیل این نمایشگاه می تواند برای هم افزایی شرکت های فعال در زمینه ساختمان و صنایع وابسته به آن بستری سودمند باشد .

 بنا به گفته برخی بازدید کنندگان، چیدمان روزهای برگزاری نمایشگاه ، خصوصا ساعت مقرر شده برای بازدید از نمایشگاه در روز جمعه چندان مطلوب نبوده است. آیا با این نظرات موافقید؟

واقع امر این است که مجری برگزاری جشنواره به خودی خود زمان دقیق برگزاری نمایشگاه را انتخاب نمی کند. مثلا اگر ما متقاضی برگزاری نمایشگاه در فصل بهار و ماه اردیبهشت باشیم، درخواست ما بررسی شده و روزها و ساعات برگزاری نمایشگاه متعاقبا به ما اعلام می شود. به این ترتیب می توان گفت که برگزاری یک نمایشگاه در کشور ما تابعی است از عواملی چون محیطی،سازمانی،اجرایی،بخش متولی،بخش دولتی، خصوصی و…

آیا محدودیت تعداد شرکت های حاضر در نمایشگاه دلیل خاصی دارد؟

ما چه در دوره نمایشگاه صنعتی سازی ساختمان و چه در همین نمایشگاه اخیر سقف شرکت های حاضر در نمایشگاه را در همین محدوده 150 تا 200 شرکت قرار داده ایم. چرا که با این تعداد ظرفیت همه شرکت ها به خوبی دیده شده و می توانند به معرفی خود بپردازند، در حالی که در برخی نمایشگاههای دیگر که با حضور مثلا هزار شرکت برگزار می شود بسیاری از شرکت ها در این حجم بالا گم شده و دیده نمی شوند.

 و سوال پایانی اینکه آیا این نمایشگاه به دوره سوم خود خواهد رسید؟

ما قصد برگزاری دوره سوم را داریم اما همانطور که گفته شد برگزاری یک نمایشگاه تابع عوامل متعددی ست که در بروز یا تعدیل آنها هیچ تاثیری نمی توان گذاشت. مثلا نمایشگاه تابعی از صنعت ساختمان است و وقتی این صنعت در رکود به سر برده و اوضاع مساعدی ندارد برگزاری نمایشگاه نیز از طرف شرکت ها چندان مورد استقبال قرار نخواهد گرفت.

برچسب‌ها:

اشتراک گذاری

دنبال کنید نوشته شده توسط:

ایران آلارم

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *