چگونه کلاه آتش‌نشانی با سرطان مبارزه می‌کند؟
بازدید 62
0

چگونه کلاه آتش‌نشانی با سرطان مبارزه می‌کند؟

چگونه کلاه آتش‌نشانی با سرطان مبارزه می‌کند؟

در فوریه 2014 نوشتیم که کلاه‌های ایمنی آسیب‌پذیرترین بخش لباس برای آتش‌نشان‌ها هستند. دلیلش این است که کلاه‌ها فاقد هر نوع ویژگی سدکننده برای جلوگیری از ذرات خیلی ریز اند که انواع مواد شیمیایی خطرناک از جمله سرطان‌زا را جذب می‌کنند.
مطالعات نیوش (NIOSH) و سایر تحقیقات نشان می‌دهد که این کمبود باعث تجمع مواد سرطان‌زا بر روی پوست مامور آتش‌نشان، به ویژه در ناحیه گردن و صورت و مناطق محافظت نشده توسط بخش صورت SCBA می‌شود. علاوه بر این، پوست مواد شیمیایی موجود در اطراف خط فک فرد را به راحتی جذب می‌کند که به این نتیجه واضح منتهی می‌شود که کلاه‌های امروزی کارایی کمی در دور نگه داشتن دوده دارند.
پس از آن در ژانویه سال 2015، مطالعه‌ای به IAFF کمک کردیم که نشان داد نفوذ ذرات ریز تا چه حد در کل مجموع ساختاری اطفاء حریق زیاد است. پس از آن، هیچ شکی باقی نماند که کلاه یکی از شکاف‌های جدی در حفاظت از آتش‌نشان‌ها است که باید حل شود.
اکثر کلاه‌های آتش‌نشانی از دو لایه مواد کشباف به شکل یک کلاه جوراب مانند تشکیل شده است که تا روی قفسه سینه (زیر کت) را می پوشاند و فضای بازی جلوی آن برای قرارگیری ماسک های تنفسی SCBA در نظر گرفته شده است.
الزامات فعلی در NFPA 1971،‌ کلاه را وسیله ای برای فراهم کردن حفاظت حرارتی در نواحی ای از بدن که دیگر بخش های PPE،‌ مانند SCBA، پوشش گوش‌ها و یقه کت فراهم نمی‌کنند، معرفی می کند.
با این حال، هنگامی که آتش‌نشان‌ها حرکت می‌کنند، کلاه جابه‌جا شده و این نواحی بدن در معرض محیط خصمانه قرار می‌ گیرد.

چگونه کلاه آتش‌نشانی با سرطان مبارزه می‌کند؟

اصلاح NFPA 1971

وقتی که فرایند اصلاح استانداردNFPA 1971 آغاز شد، کار گروه ویژه‌ای عهده‌دار بررسی راه‌های ممکن برای به حداقل رساندن قرار گیری آتش‌نشان‌ها در معرض مواد سرطان‌زا و دیگر مواد مضر موجود در دوده شد.
در فرایند ورودی عمومیNFPA 1971 پیشنهاد کردیم که لایه های اختیاری جدیدی به لباس‌های محافظ استاندارد اضافه شود تا مانع ورود ذرات به کلاه شود. همچنین پیشنهاد کردیم که اثربخشی این لایه از طریق یک تست بهره‌وری فیلتر ذرات استاندارد، تعیین شود.
این آزمون انتخاب شد تا نشان بدهد چگونه ترکیب مواد کلاه، از جمله یک لایه جدید، می‌تواند تا حد زیادی نفوذ ذرات را از طریق کلاه به گردن و سر آتش‌نشان‌ها کاهش دهد. در مراحل اولیه، 90 درصد اثربخشی نشان داده شد.
یکی از روش ها برای رسیدن به انسداد کامل ذرات، می‌تواند نصب یک مانع رطوبتی به عنوان بخشی از ترکیبات کلاه، باشد.
در این مثال، نیازی به آزمون مانع رطوبتی نیست، چرا که به عنوان یک لایه جامد، به طور کامل و موثر ذرات را مسدود می‌کند. بنابراین آزمون بهره‌وری فیلتر ذرات را می‌توان به موادی اعمال کرد که سطوحی از نفوذ‌پذیری هوا را دارند.
افزایش لایه‌بندی کلاه و بصورت محفظه درآوردن بیشتر آن برای سر آتش‌نشان‌ها، تاکید بیشتری به چالش فیزیولوژیکی کنونی مطرح می‌کند. بنابراین پیشنهاد کردیم که یک آزمون کامل اتلاف حرارت به این بخش تازه تقویت یافته کلاه در سطوح بسیار بالاتر الزامات برای اجزاء پوشش اعمال شود.
به این ترتیب، حداکثر میزان رهایی از شدت گرما را می‌توان بدون به خطر انداختن قابلیت جدید نگهدارندگی ذرات کلاه فراهم کرد.

چگونه کلاه آتش‌نشانی با سرطان مبارزه می‌کند؟

تحقیق و توسعه

این الزامات پیشنهاد شده به هیچ شکلی تا اواسط 2017 اتخاذ نخواهد شد. در همین حال، چندین تولیدکننده و تامین‌کننده پارچه بر روی محصولات آینده کلاه کار می‌کنند تا قرار گرفتن آتش‌نشان‌ها در معرض جذب دوده و مواد شیمیایی موجود در ذرات دود، کاهش یابد.
این محصولات شامل انواع طرح‌های جدید کلاه و ترکیبی از مواد مانع مختلف، از جمله هر دو لایه فیلتر ذرات جدید و همچنین موانع رطوبتی رایج می‌شود.
تولید‌کنندگان کلاه تا به حال طرح‌های خلاقانه‌ای را توسعه داده‌اند. در اغلب موارد، بیشتر یک کلاه مانع ذرات وجود دارد تا قرار دادن یک لایه مانع بین دو لایه پارچه بهم پیوسته ی کلاه. هر تولیدکننده با طرح‌های جدیدی برای محصول خود واکنش نشان داده است تا کلاه‌های سنتی خود را مطابق سلیقه به روز کند.
تامین‌کنندگان کلاهی که از موانع ایجادکننده رطوبت استفاده نمی‌کنند از روش‌های مختلف دیگری برای ارزیابی بهره‌وری لایه فیلتراسیون مانع ذرات بهره می‌برند. برای اثربخشی کلی محصول، یک تولیدکننده آزمونی را با IAFF انجام داد که تفاوت بین یک کلاه بدون مانع در محصول مبتنی بر مانع را در آزمون کامل مجموعه نشان می‌دهد.
شرکت دیگری آزمایش مشابه را انجام داد، اما کلاه را بر روی یک فرم سر در همان اتاق مملو از ذرات مورد استفاده برای آزمون IAFF قرار داد و با گرفتن عکس تفاوت بین محصولات موجود و محصول جدید را نشان داد. هر تولیدکننده انواع مختلف ارزیابی را انجام داده است.
همه محصولات جدید، که در بهار گذشته رونمایی شد، دارای گواهی الزامات کنونی درNFPA1971 به عنوان کلاه‌های استاندارد هستند. معیارهای کلاه جدید دارای مانع ذرات هنوز به اتمام نرسیده است.

شکل: تستTPP ، از الزامات استانداردNFPA1971

شکل: تستTPP ، از الزامات استانداردNFPA1971

کارهای بیشتری برای انجام هست

خیلی خوب می‌شد اگر می‌توانستیم اذعان کنیم «کار به خوبی انجام شده است» و به مسائل بعدی بپردازیم. با این حال، موضوع حفاظت هنوز به طور کامل حل نشده است.
همانطور که انتظار می‌رود، محصولات کلاه جدید پیچیده‌تر هستند، و از مواد جدیدی استفاده می‌کنند و در نتیجه گران‌تر اند. این واقعیت که این کلاه‌ها پر هزینه‌تر هستند بدان معنی است که سازمان‌های آتش‌نشانی انتظار خواهند داشت کلاه‌ها مدت زمانی بیشتر مورد استفاده قرار بگیرد.
این مسئله ی دوام کلاه در مدت طولانی با شستشو و تمیز کردن‌های بسیار را پیش می‌کشد و اینکه چگونه می‌توان به خوبی قابلیت مسدودکنندگی ذرات تناسب آن نیز حفظ شود.
از آنجایی که کلاه‌های جدید دارای ترکیب یک لایه اضافی هستند، تا حدودی سنگین‌تر بوده و عایق حرارتی بالاتر نسبت به کلاه‌های مرسوم دارند. سطوح بیشتر حفاظت از گرما به این معنا است که آتش‌نشان‌ها حرارت را به میزان کمتری از حال حاضر حس می‌کنند، که بسته به اینکه چگونه آتش‌نشان‌ها آموزش دیده‌اند که به گرما واکنش نشان بدهند می‌تواند خوب یا بد باشد.
برخی از کلاه‌های جدید ممکن است توانایی شنیداری آتش‌نشان را کاهش دهند.
این صنعت هنوز باید بر روی این مسائل کار کند، به خصوص هنگامی که نسخه جدیدNFPA 1971 به پایان می‌رسد. این واقعیت که صنعت در این حوزه به حرکت درآمده است باید دلیلی برای خوش بینی باشد. با این وجود، همانطور که برای تمامی فناوری‌های جدید صدق می‌کند هنوز جزئیات بسیاری وجود دارد که باید بر روی‌شان کار شود.
به خاطر داشته باشید، برای به حداقل رساندن قرارگیری در معرض مواد سرطان‌زا، استفاده از PPE تنها یکی از روش‌های متعددی مورد نیاز برای حل این مشکل است. از این رو، کلاه‌های دارای مانع اولین گام مهم، اما نه راه‌حل معجزه‌آمیز برای پیشگیری از سرطان هستند

اشتراک گذاری

دنبال کنید نوشته شده توسط:

ایران آلارم

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *