تصویر پیدا نشد !
بازدید 62
0

رشد بازار سیستم‌های حفاظت حریق تا سال ۲۰۲۲

رشد بازار سیستم‌های حفاظت حریق تا سال ۲۰۲۲

طبق پیش‌بینی MarketsandMarkets، سایز بازار سیستم‌های حفاظت حریق، انتظار می‌رود که از ۴۷.۹۶ میلیارد دلار در سال ۲۰۱۵ به ۹۸.۲۴ میلیارد دلار در سال ۲۰۲۲ برسد، با یک نرخ CAGR حدود ۱۰.۱ درصد بین سال های ۲۰۱۶ تا ۲۰۲۲ باشد. افزایش مبالغ صرف شده برای محافظت از اموال در برابر خطارت آتش‌سوزی، همراه با رشد پیوسته در توسعه زیرساخت منجر به رشد در بازار سیستم‌های حفاظت حریق شده است. سازمان‌ها در سراسر جهان، هزینه‌های خود را روی حفاظت از حریق برای مراقبت از زیرساخت و کاهش تلفات انسانی، افزایش داده‌اند. فناوری‌هایی همچون رویکردهای ارتباط ماشین و انسان، ساختمان‌های هوشمند، شبکه‌های حسگر بی‌سیم، و نانوفناوری، در بازار سیستم‌های حفاظت حریق وارد شده‌اند. به علاوه، حسگرهای پیشرفته جدید توسعه یافته‌اند تا داده‌های دقیقی به واحدهای کنترل بدهند. حسگرهای هوشمند دارای قابلیت‌های شبکه‌ای هستند، که در آنها گروهی از حسگرها و تشخیص‌گرها می‌توانند به آسانی از طریق واحدهای کنترل با یکدیگر ارتباط داشته باشند، که به کارایی بهتر در سیستم‌ها منجر می‌شود. کاربرهای دور می‌توانند به این حسگرهای هوشمند با اتصال از طریق شبکه‌های LAN/WAN دسترسی داشته باشند.
حوزه‌ی این گزارش، بازار سیستم‌های حفاظت حریق را با تفکیک براساس فناوری، محصول، خدمات، سلسله‌مراتب، و جفرافیا پوشش می‌دهد. از جنبه‌ی فناوری، بازار سیستم‌های حفاظت حریق به سیستم‌های حفاظت آتش‌سوزی فعال و غیرفعال تقسیم شده است. سیستم‌های حفاظت حریق فعال بیشترین سهم از بازار جهانی سیستم‌های حفاظت حریق را بر اساس فناوری در سال ۲۰۱۵ به خود اختصاص داده بودند، در حالیکه بازار برای سیستم‌های حفاظت حریق غیرفعال، انتظار می رود که با بالاترین نرخ در طول بازه‌ی مورد بیش‌بینی رشد کند.
از جنبه‌ی محصولات، بازار سیستم‌های حفاظت آتش‌سوزی به سیستم‌های تشخیص آتش‌سوزی، سیستم‌های مدیریت آتش‌سوزی، نرم‌افزار تحلیل آتش‌سوزی، سیستم‌های واکنش آتش‌سوزی، و سایر تقسیم می‌شود. سیستم‌های مدیریت آتش‌سوزی بیشترین سهم را از بازار سراسری سیستم‌های حفاظت آتش‌سوزی بر اساس محصول در سال ۲۰۱۵ به خود اختصاص دادند، و انتظار می‌رود که تا سال ۲۰۲۲ تسلط خود را حفظ کنند. انتظار می‌رود که بازار نرم‌افزار تحلیل آتش‌سوزی سریع‌ترین رشد را در بازه‌ی مورد بیش‌بینی داشته باشد. رشد بالای نرم‌افزار تحیلی آتش‌سوزی به علت افزایش نیاز به تحلیل آتش‌سوزی‌های پیچیده است، که به تصمیم‌گیری صحیح و پیشگیری از آتش‌سوزی کمک می‌کند.
بازار سیستم‌های حفاظت حریق از لحاظ خدمات به خدمات مهندسی، خدمات نصب و طراحی، خدمات نگهداری، خدمات مدیریت‌شده، و سایر خدمات تقسیم می‌شود. خدمات نگهداری بیشترین سهم را از بازار سراسری سیستم‌های حفاظت آتش‌سوزی براساس خدمات در سال ۲۰۱۵ به خود اختصاص داده بودند، درحالیکه انتظار می‌رود بازار خدمات مدیریت‌شده بالاترین نرخ CAGR را در بازه‌ی مورد بیش‌بینی داشته باشند.
بازار سیستم‌های حفاظت آتش‌سوزی بر اساس سلسله‌مراتب به تجاری؛ مسکونی؛ انرژی و توان؛ دولت؛ تولید؛ بنزین، گاز، و معادن؛ حمل‌ونقل و تدارکات؛ و سایرین تقسیم شده است. سلسله‌مراتب تجاری نیز خود به دانشگاه و موسسات؛ خرده‌فروشی؛ سلامت؛ مهمان‌داری؛ و بانک‌داری، خدمات اقتصادی، و بیمه (BFSI) تقسیم می‌شود. این سلسله‌مراتب تجاری انتظار می‌رود که بیشترین سهم را از بازار سیستم‌های حفاظت آتش‌سوزی تا سال ۲۰۲۲ داشته باشد، درحالیکه انتظار می‌رود بازار سیستم‌های حفاظت آتش‌سوزی برای سلسله‌مراتب بنزین، گاز، و معادن،‌ بیشترین رشد را بین ۲۰۱۶ تا ۲۰۲۲ داشته باشد.
آمریکای شمالی بیشترین سهم را از بازار FPS در سال ۲۰۱۵ داشت. برخی سلسله‌مراتب‌ها در ناحیه، همچون بزنین و گاز، معادن، و انرژی و توان، چشم‌انداز مثبتی برای رشد بازار سیستم‌های حفاظت حریق نشان می‌دهند. این نتیجه‌ی الزام به پیروی از نیازمندی‌های سخت انطباق سازمانی و قوانین در این صنعت‌ها است، که در آن کاربردهای FPS سهم عمده‌ای از بازار آمریکای شمالی را در بر می‌گیرد.
با این وجود، هزینه‌های بالای نصب و نگهداری سیستم‌های حفاظت حریق، رشد بازار سیستم‌های حفاظت آتش‌سوزی را محدود نموده است.

اشتراک گذاری

دنبال کنید نوشته شده توسط:

ایران آلارم

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *