درباره ی دوربین های شبکه -  IP بیشتر بدانیم
بازدید 43
0

درباره ی دوربین های شبکه –  IP بیشتر بدانیم

درباره ی دوربین های شبکه –  IP بیشتر بدانیم

درباره ی دوربین های شبکه -  IP بیشتر بدانیم

دوربین های IP  که به دوربین های شبکه نیز معروفند ، از تفاوت های اساسی و مهم این نوع دوربین ها با دوربین های آنالوگ این است که دوربین های شبکه میتوانند داده ها و اطلاعات را با شبکه کامپیوتری و اینترنت مبادله کنند . دو نوع دوربین تحت شبکه داریم : دوربین های IP  متمرکز و دوربین های غیر متمرکز IP . ذیلا بیشتر درباره انواع این دوربین ها و اطلاعات جامع تر درباره این دوربین ها میپردازیم.

دوربین های IP  متمرکز که نیاز به یک  NVR برای ضبط ویدئو ها و مدیریت آنها دارند ، و دوربین های غیر متمرکز IP  که به یک دستگاه NVR  برای ضبط ویدئو احتیاج ندارند و میتوانند به عنوان یک دوربین خود مسئولیت ضبط اتفاقات را بعهده بگیرند. اولین دوربین IP  در سال 1996  توسط Axis Communication  منتشر شد این دوربین Axis Neteye 200  نامیده شد و توسعه داده شد. اولین دوربین IP  غیر متمرکز در سال 1999 توسط Mobotix  منتشر شد ، دوربین IP با تجزیه و تحلیل محتوای پردازنده VCA  در سال 2005  توسط Intellio  منتشر شد ، این دوربین قادر به شناسایی اتفاقات گوناگونی اعم از سرقت، عبور از خط عابر پیاده و ورود به مناطق ممنوعه بود . دوربین های IP  در رزولوشن های0.3 تا29  در دسترس هستند .

به منظور رسیدگی به مسائل مربوط به استانداردهای نظارت تصویری IP  دو گروه صنعتی در سال 2008 تشکیل شد:  ONVIF  و PSIA  . PSIA  توسط 20 شرکت عضو من جمله GE  و  HONEYWELL  و سیسکو تاسیس شد و ONVIF  توسط بوش و سونی افتتاح شد . در حال حاضر هر گروه اعضای متعددی دارد . دوربین های IP  با دوربین نسل قبلی که آنالوگ بودند و سیگنال های ویدئویی را بعنوان ولتاز منتقل میکردند متفاوت هستند و در عوض تصاویر از طریق پروتوکل های IP/TCP  منتقل میشوند . برخی از فواید سیستم های IP عبارتند از  :

1-فایل دو طرفه صوتی از طریق کابل شبکه به کاربران این امکان را میدهد که در آن واحد به گفت و گو و صحبت و گوش دادن در یک ویدئو بپردازند .

2- هوش توزیع کننده مانند تجزیه تحلیل کننده ویدئو به خود دوربین این امکان را میدهد که به تجزیه و تحلیل تصاویر بپردازد.

3- انتتقال دستورات برای دوربین های PTZ از طریق یک شبکه واحد .

4- انتقال امن داده ها از طریق روش های رمزنگاری و احراز هویت مانند WPA، WPA2، TKIP، AES

https://en.wikipedia.org/wiki/IP_camera

شما می توانید برای دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه این دوربین و سایر محصولات به سایت شرکت پویا به آدرس pouyacctv.com مراجعه فرمایید .

برچسب‌ها:,

اشتراک گذاری

دنبال کنید نوشته شده توسط:

ایران آلارم

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *