بازدید 54
0

فیلیپ وان زیتزِویتز

1- لطفا خودتان و سازمان خود را معرفی کنید.

نام من فیلیپ وان زیتزِویتز (Philipp von Zitzewitz) است و مدیر فعالیتهای کنفرانس طراحی در ساختمانها هستم.

طراحی ایمنی در ساختمانها (SDiB) یک سلسله کنفرانسها در سرتاسر کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس و در قاهره و اکنون در ایران است که در سال 2012 بعنوان جایگاهی مستقل برای دست اندرکاران ساختمان که در ارتباط با برنامه ریزی و اجرا  و نگهداری ایمنی می باشند آغاز شد. تاکنون بیش از 30 کنفرانس برگزار شده است. متعاقب سوانح مختلف آتش سوزی در منطقه، بحث کنفرانس، تمرکزی قوی بر ایمنی در برابر آتش سوزی دارد و به صورت منظم، کارشناسان ایمنی را به این کنفرانسها دعوت نموده تا راهبردهای ایمنی برای ساختمانها را مورد بحث و گفتگو قرار دهند.

2- سابقه و پیشینه این کنفرانس چیست؟

کنفرانسهای طراحی ایمنی در ساختمانها در طی پنج سال گذشته در کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس و قاهره در حال برگزاری بوده است. تاکنون بیش از 50 کارشناس متخصص ایمنی در بیش از 30 اجلاس از این کنفرانسها حضور یافته اند و در مورد ایمنی در ساختمان و پیشگیری از آتش سوزی تبادل نظر نموده اند.

این کنفرانس‌ها سَکویی مستقل برای دست اندرکاران حرفه ای ساختمان که در ارتباط با برنامه ریزی، اجرا و نگهداری ایمنی در ساختمانها هستند می باشد. اگرچه نه منحصراً ولی طبیعتاً موضوعاتی که در کنفرانس مورد بحث و گفتگو قرار می گیرد تمرکز بر ایمنی در برابر آتش سوزی دارد. وقتی صحبت از ساخت و ساز، مهندسی ساختمان و معماری به میان می آید ایمنی در برابر آتش سوزی یک موضوع تخصصی است، ولی تشریح هر شغلی در صنعت ساختمان بطور روز افزونی در ارتباط با ملاحظات ایمنی قرار می گیرد.

کنفرانس بنابراین به نیازهای مداوم آموزش حرفه ای هر فردی که در صنعت ساختمان دخالت دارد می پردازد. برنامه های کنفرانس یک فرمول ساده را دنبال می کند، ما متخصصین و کارشناسان عمده را دعوت می کنیم تا بینش‌ها و افکار خود را از سکوی خطابه در مورد روال‌ها و گرایش‌های ایمنی ارائه نمایند. آنها با مخاطبان حرفه ای که قادرند در مورد اطلاعات ارائه داده شده سوال نموده یا آن اطلاعات و محتوای آنرا در کارهای روزانه خود بکار برند روبرو می شوند.

بنابراین، این کنفرانسها به مبادله دانش فنی کمک کرده ولی مهمتر آنکه تبادل اطلاعات را در بین گروهای بخشهای مختلف صنعت ساختمان تسهیل می نماید.

3- چگونه شد که ایده برگزاری این کنفرانسها در خاورمیانه بوجود آمد؟

ایده برگزاری این کنفرانسها برمبنای این خواست بود که دست اندرکاران فرآیند صنعت ساختمان را گردهم آورده و در گفتمانی که به مفهوم و درک روشنتر از مسئولیتها می انجامد دخالت دهد. بدین معنا، هدف اصلی برگزاری کنفرانس اینست که دست اندرکاران و برنامه ریزان حرفه ای صنعت ساختمان را گردهم آورده تا با یکدیگر ملاقات نموده و بدون فشار کار و عزلت دفتر کار خود، در زمینه تخصصهای علمی و فنی خود در ارتباط با طراحی ایمنی ساختمان تبادل نظر نمایند. پیچیدگی صنعت ساختمان با بسیاری از دست اندرکاران آن که در طراحی، ساخت، استفاده و نگهداری ساختمانها دخالت دارند گفتمان و تفاهم متقابل را مشکل می سازد. بنابراین، هدف کنفرانس اینست که جایگاهی برای تسهیل گفتمان، ارزیابی مقایسه ای و معیار و مکانی برای یادگیری از یکدیگر باشد. فرمولی که به هدفهای ذکر شده نائل شود به دعوت از کارشناسان عمده ایمنی در صنعت ساختمان منجر شده تا بینشها، دانش و معلومات و افکار خود را در مورد ایمنی ارائه نمایند و مخاطبان، سوالات خود را که در مورد شغلشان مفید است مطرح نمایند.

4- سی و چهارمین کنفرانس از این نوع و اولین آن در ایران!! آگاهی شما از ایران و بازار ایران تا چه حدود است؟

ایران مورد بسیار جالبی برای ما جهت تعمیم این کنفرانسها است. این بازاری است کاملاً جدا از بازارهای دیگر و من معتقدم که فرصتهای یادگیری بسیاری برای همه شرکت کنندگان در این کنفرانس خواهد بود. آنطور که فهمیدم، مقررات ایمنی در برابر آتش سوزی در ایران متفاوت از بقیه خاورمیانه است. بخشی از آن بخاطر معماری و محیط زیست موجود و زیرساختهائی است که رویهمرفته متفاوت هستند.

با این وجود، من می توانم ببینم که ایرانیها به انچه که در سطح بین المللی رخ می دهد توجه دارند و ما بسیار خوشنودیم که می توانیم بخشی از فعالیتی باشیم که دست اندرکاران حرفه ای صنعت ساختمان را از سراسر کشورهای منطقه گرد هم می آورد.

5-: پیش بینی شما در مورد حدود اهداف شما که با برگزاری این کنفرانس محقق گردد چیست و کنفرانس چگونه در ایران برگزار خواهد شد؟

با موضوع مهم و پیچیده ایمنی در برابر آتش سوزی، کافی نیست که فقط یکبار یک پیام نیرومند در یک کنفرانس داده شود یا یک تدبیر مبتکرانه جدیدی ارائه گردد. ایمنی در برابر آتش سوزی نیاز به این دارد که در پیش رو و در مرکز توجه قرار گیرد و با رویکردی جامع همه رشته های علمی و فنی از طراحی نخستین معماری و مهندسی و در سرتاسر مراحل ساخت در برگرفته شوند. این استمرار، آن چیزی است که تاثیر بلند مدتی را که هدف ما است ممکن می سازد و این امکان را بوجود می آورد که بر اساس ایده های ارائه شده در کنفرانس روابط با ارزشی را بنا سازیم.

 

 

اشتراک گذاری

دنبال کنید نوشته شده توسط:

ایران آلارم

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *