بازدید 32
0

دوربین های تصویر برداری حرارتی: مقرون به صرفه برای حافظت محیطی

امروزه چالش متخصصان سیستم های نظارت تصویری مطمئن شدن از این موضوع است که پوشش CCTV برای 24 ساعت شبانه روز و 7 روز هفته موثر است. حفظ امنیت منطقه در طول روز یک مساله است، اما حین شب چه اتفاقی می افتد؟ و در شرایط آب و هوایی نظیر مه، باران و برف چه اتفاقی می افتد؟ اگر خورشید دوربین های CCTV را کور کند چه اتفاقی می افتد؟ Flir Systems توضیح می دهد.
با پیشرفته تر شدن سیستم های CCTV، صنعت امنیتی شروع به افزایش سطح استاندارد ها برای تمام نصب های CCTV برای نظارت 24 ساعته کردند، نه فقط طول روز. برای حفظ واقعی امنیت در طول روز و شب.
تعدادی ابزار و وسایل برای مراقبت در برابر نفوذ وجود دارند. فنس هایی که با سیستم های CCTV با یا بدون تابش فروسرخ فعال یا لامپ های حبابی قدیمی، ردیابی با استفاده از فرکانس های رادیویی (RAFID)، دوربین های تصویر برداری حرارتی و/یا گشت های پیاده. بدون توجه به اینکه تکنولوژی یا راهکار انتخاب شده برای حفظ امنیت منطقه، هر کدام مزایا و معایبی را به همراه دارند و برخی تکنولوژی ها نسبت به برخی دیگر پیچیده تر هستند. برای درک کامل هزینه مالکیت (TCO) محصول امنیتی خاص، تنها هزینه نصب اولیه نباید در نظر گرفته شود، بلکه هزینه های نگهداری نیز باید لحاظ گردد.
مسائل زیست محیطی و مصرف انرژی در دنیای امروز از اهمیت ویژه ای برخوردار هستند. حدود 1 دلار از هر 5 دلار مصرف شده در جهان صرف روشنایی می شود و بیشتر این میزان نیز صرف روشنایی های غیر بهینه و غیر لازم می شود. قوانین محلی و صنایع خصوصی به دنبال روش هایی برای کاهش مصرف انرژی هستند و حوزه روشنایی یکی از مهم ترین بخش ها است.
بیایید با هم برخی از تکنولوژی های موجود جهت شناسایی نفوذ را با هم بررسی کنیم:

CCTV های توام شده با روشنایی سنتی

1دلار از هر 5 دلار خرج شده صرف روشنایی می شود که بیشتر این هزینه نیز صرف روشنایی غیر ضروری و غیر بهینه می شود.
سیستم های CCTV ابزاری قدرتمند برای مصارف امنیتی و مظارتی هستند. اما این سیستم ها نیز مانند چشمان انسان، در نور کم زیاد نمی توانند ببینند و به همین جهت با لامپ های حبابی همراه می شوند. با آنکه برخی از انواع لامپ های حبابی (لامپ های فلوئوروسنت، لامپ های HID) از برخی دیگر بهینه تر هستند، اما با این حال هزینه استفاده از آنها بسیار زیاد است. نور تنها تا مسافت و فاصله مشخصی می تواند نفوذ کند و آنجا را روشن سازد، بنابراین دوربین های CCTV تا گستره مشخصی را می توانند پوشش دهند.
هزینه و نیروی زیادی برای جایگزینی و تعویض لامپ ها نیاز است. CCTV ها با سیستم لامپ قدیمی هر 2000 تا 4000 ساعت یا هر 8 ماه باید تعویض شوند. جنبه دیگر آلودگی نوری است که در قوانین جدید بسیار مورد توجه قرار می گیرند. نشانه هایی مانند تاری و روشنایی آسمان دارد. علاوه بر آن، نور به دنبال خود سایه نیز دارد که همین امر موجب سواستفاده نفوذ کنندگان و سارقان می شود.

CCTV همراه شده با LED

در مقایسه با هر لامپ حبابی، LED ها به میزان قابل توجهی در مصرف انرژی صرفه جویی می کنند. LED ها عمر طولانی با هزینه های نگهداری کم دارند. تابش فروسرخ با LED برخی اوقات فروسرخ فعال نامیده می شود، شامل تابش اشعه فروسرخ به ناحیه مورد نظر دوربین می شود. LED ها عموما اطراف لنز دوربین قرار می گیرند. عملکرد LED محدود به گستره محدودی می شود. همچنین تامین روشنایی دوربین های گنبدی چالش متخصصان CCTV بوده است، چون روشنایی نمی تواند با حرکت دوربین فیت و هماهنگ شود.

ردیابی نفوذ فرکانس رادیویی (RAFID)

برای حصول اطمینان از اینکه سیستم های CCTV بدون توجه به شرایط آب و هوایی و محیطی موثر هستند، روشنایی باید مد نظر قرار گیرد.
ساده ترین توصیف از RAFID این است: سیستمی را در نظر بگیرید که از دو نوع خاص طراحی کابل استفاده می کند- یکی موج رادیویی را منتقل می کند و دیگری موج را دریافت می کند.
تغییرات در میزان سیگنال گذرنده بین کابل های فرستنده و دریافت کننده توسط پردازشگری تحلیل می شود. اگر میزان سیگنال تغییر کند، به معنی وقوع اتفاقی بین کابل ها است و در نتیجه آلارمی ارسال می شود. به خاطر تفاوت در قدرت سیگنال، سیستم می تواند بفهمد این تغییرات به خاطر حضور انسان ، حیوان کوچک و.. است یا خیر.
توجه کنید که در بسیاری از موارد دوربین های CCTV باید نصب شوند تا فهمیده شود آلارم تولید شده صحیح است یا نادرست.

تصویر برداری حرارتی

ابزاری جدید برای دید در تاریکی مطلق و شرایط آب و هوایی بسیار نا مساعد تصویر برداری حرارتی است که با استفاده از دوربین حرارتی می تواند انرژی حرارتی ساطع شده از یک شی را ببیند و تشخیص دهد. تصویر برداری حرارتی تصاویر نور فروسرخ نامرئی را ظاهر می کند. بر اساس تفاوت دمایی بین اشیا، دوربین حرارتی تصویری واضح از کوچکترین اتفاقات به دست می دهد. این دوربین ها هم در شب و هم در روز کار می کنند.

نوع محافظت محیطی مورد استفاده را انتخاب کنید

مدیران امنیتی نسبت به بقیه مردم بیشتر با تکنولوژی های خاص آشنا هستند. قبل از تصمیم گیری نهایی در مورد اینکه چه سیستم امنیتی می تواند امنیت در شب را تضمین کند، خوب است مزایا و معایب هر تکنولوژی بررسی شود.
این جدول به طور خلاصه مزایا و معایب تکنولوژی های مختلف را شرح می دهد.

دوربین های تصویر برداری حرارتی- گزینه ای مقرون به صرفه

دوربین های حرارتی آلارم اشتباه کمتری تولید می کنند. آلارم اشتباه یکی مشکلات شایع دوربین های CCTV بود که با سیستم ردیاب حرکت همراه می شدند.
با وجود آنکه تمام تکنولوژی ها مزایا و معایبی دارند، یک محاسبات سریع و ساده نشان می دهد تصویر برداری حرارتی یک راه حل بسیار مقرون به صرفه برای محافظت محیطی است.
با آنکه دوربین های حرارتی از دوربین های CCTV گران تر هستند، به دوربین های حرارتی کمتری برای پوشش یک منطقه یکسان نیاز است. کارهای ساختمانی و عمرانی برای نصب بسیار کم است. در برخی موارد دوربین ها حتی می توانند بر روی سازه های موجود نیز نصب شوند. علاوه بر آن، چون دوربین های تصویر برداری حرارتی در تاریکی شب تصویر واضحی ثبت می کنند،نیاز به نصب تکنولوژی های تکمیلی مانند روشنایی یا تابش فروسرخ نیست. این به معنی کاهش هزینه های نگهداری است.
دوربین های تصویر برداری حرارتی هم چنین آلارم های اشتباه کمتری نیز تولید می کنند که این آلارم اشتباه مشکل شایع دوربین های CCTV بود که با سیستم ردیاب حرکت یا نرم افزار تحلیل ویدئویی همراه می شدند. با در نظر گرفتن مزایا و معایب تکنولوژی های دیگر مانند آنچه در جدول آورده شده است، دوربین های تصویر برداری حرارتی در مقایسه با گزینه های ردیابی نفوذ و کنترل دسترسی گزینه مقرون به صرفه تری است.

اشتراک گذاری

دنبال کنید نوشته شده توسط:

ایران آلارم

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *