تصویر پیدا نشد !
بازدید 29
0

موشکافی اقتصادی بازار دوربین های آنالوگ HD

بدون تردید برترین شکل برای کار در هر صنفی از اصناف بازار در توازن بین قیمت و کیفیت، بالاترین کیفیت ممکن و پایین ترین قیمت قابل ارائه است. این حالت همانند تمامی حالات ایده آل در هر حوزه، امری آرمانی و دست نیافتنی است و همواره کاربران هر حوزه ناچار از سنگین کردن یک کفه این توازن بین قیمت و کیفیت به نفع کفه¬ ی دیگر این موازنه خواهند بود.
نخستین عاملی که مسبب ماندن دوربین آنالوگ در بازار و جست و جوی راهی برای ارتقاء آن تا حد ممکن بود، بالاتر بودن قیمت گونه ی جدید دوربین ها، یعنی دوربین تحت شبکه بود و ناتوانی بخشی از بازار در تامین هزینه ی این دوربین ها. به عبارتی مصرف کننده های پرشماری از بازار دوربین همچنان قادر یا حاضر به پرداخت هزینه ی بالاتری برای دوربین های نظارت تصویری خود نبودند. در این میان نخستین کوشش های فنی برای ایجاد پروتکلی از دوربین مدار بسته که توان رقابت کیفی و قیمتی با دوربین تحت شبکه را داشته باشد نتیجه مطلوبی در پی نداشت. ضعف فنی به همراه تفاوت قیمتی که با کاهش قیمت تولید دوربین تحت شبکه به چشم نمی آمد، از دلایلی بود که HDSDI از بازار خارج شد. از طرفی ظهور پروتکل های اصلاح شده ی HDCVI و HDTVI با وجود برطرف کردن ضعف فنی پروتکل نخست از نظر قیمت، تفاوت معنی داری با دوربین تحت شبکه ای نداشتند که هر روز امکان ارائه ی قیمت مناسب تر را پیدا می کرد. به عبارتی با وجود کیفیت مناسب دوربین HDCVI و یا TVI همچنان دوربین تحت شبکه تصویر بهتری ارائه می کرد و تفاوت قیمت بین این سه در ابعادی نبود که بتواند خرید دوربین آنالوگ HD را منطقی جلوه دهد؛ با این تفاسیر این دو پروتکل ابداع شده توسط HIKVISION و DAHUA در بیشتر اوقات منحصر به اماکنی شدند که از پیش بستر کابل کشی شده RG59 را داشته و امکان تغییر این زیرساخت را نداشتند. از سوی دیگر با معرفی AHD پروتکل آنالوگ HD به خصوصی معرفی شد که با وجود ضعف کیفیت تصویر نسبت به دو همتای دیگرش یعنی CVI و TVI از بعد قیمت کالا تا حد زیادی از آن دو و دوربین تحت شبکه وضعیت مطلوب تری ارائه می کرد. برای همین مشاهده می شود که به صورت تقریبی قالب همکارانی که حتی در سبد کالای خود از دوربین های TVI و CVI استفاده می کنند دوربین AHD را تحت برندهای دیگری بر محصولات خود افزوده اند.
تحلیلی که باید برای درک این روند بازار در نظر گرفت به همان مفهوم توازن بین قیمت و کیفیت است. بازار آنالوگ فلسفه ی وجودی خود را بر اساس قیمت پایین تر بنا نهاده است. به همین علت از دست دادن کفه ی قیمت به نفع کیفیت از اساس نقض غرض محسوب می شود. از طرف دیگر دوربین تحت شبکه از اساس با ادعای کیفیت و امکانات برتر فناوری پا به عرصه ی وجود نهاده است و گرایش به سمت محصول ارزان تر با از دست دادن کیفیت، پروژه ای شکست خورده محسوب خواهد شد. لذا می توان جمع بندی کرد در تحلیل بازار دوربین آنالوگ HD با عنایت به نیاز بازار مصرف کننده ی دوربین در حوزه ی آنالوگ کماکان دوربین AHD پیشتاز خواهد بود. از طرف دیگری AHD با سنسور تصویری سونی که از منظر قیمتی بالاترین هزینه را بر محصول پایانی تحمیل می کند، باعث بالارفتن قیمت AHD خواهد شد. در این خصوص نیز مشتری محصولات AHD که نیازمند دوربین آنالوگ با قیمت پایین است با دریافت دوربین AHD با سنسور تصویر سونی با نفی هدف اولیه خود در تهیه دوربین ارزان قیمت با کیفیت HD خواهد شد. لذا در این حالت نیز امکان موفقیت در جذب پروژه کاهش خواهد یافت و دوربین AHD با سایر سنسور های تصویری موفق تر نمود پیدا خواهند کرد.
موفق ترین های هر بازار در هر بخشی از بازار پیش از تصمیم گیری برای فعالیت در آن بخش به تحلیل بازار مبادرت خواهند ورزید. امید است شاهد بهبود روند بازار در این صنف از کشور در آینده ی نزدیک باشیم.

یادداشتی از :‌ حامد اوصانلوی، کارشناس ارشد و مدیر فروش GMS

اشتراک گذاری

دنبال کنید نوشته شده توسط:

ایران آلارم

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *