بازدید 79
0

گفتگو با مهندس سعید شریف‌زاده؛ مدیر عامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران

گفتگو با مهندس سعید شریف‌زاده؛ مدیر عامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران

ماهنامه حریق از مجموعه مجلات گروه ایران آلارم که در ایام برگزاری ” کنفرانس ملی محافظت ساختمان ها و سیستم های حمل و نقل در برابر آتش” در محل برگزاری آن حاضر بود و لحظه به لحظه به انعکاس رخدادهای و نمایشگاه جانبی آن می پرداخت در حاشیه  مراسم افتتاحیه ، گفتگویی با مدیر عامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران انجام داد که از نظرتان خواهد گذشت.

 ماهنامه حریق: با توجه به آنکه شما یکی از سخنرانان کنفرانس هستید، کنفرانس ملی محافظت ساختمان‌ها و سیستم‌های حمل و نقل در برابر آتش را چگونه دیدید؟

همایش، همایش بسیار خوبی بود. اول از همه باید بگویم که یک درس اخلاقی در این همایش نهفته است و آن درس اخلاقی تجلیل از دکتر پاکدامن است. در این سمینار از خسرو پاکدامن دعوت به عمل آمد و یک سالن همایش به نام او شد. همچنین از تندیس دکتر پاکدامن نیز پرده برداری شد و به او لوح تقدیر دادند. خسرو پاکدامن که در سال 1352 مرکز تحقیقات ساختمان و مسکن را تاسیس کرد از پیشکسوتان این عرصه است و در نظر داشته باشید تجلیل از یک پیشکسوت از جمله اتفاقات نادر در کشور ماست و این اولین و بهترین دستاورد کنفرانس است.

 ماهنامه حریق: سطح علمی کنفرانس را چطور ارزیابی می‌کنید؟

تمام کسانی که به این سمینار دعوت شدند از صاحبان علم و دانش هستند و در این زمینه تخصص و تجربه داشته و کار کرده اند. اما به نظر من مهمترین نکته این است که بتوانیم دستاورد خوبی را برای این سمینار تعریف کنیم. انسان‌های وارسته‌ای به این سمینار دعوت شده‌اند و مهم این است که مطالب ارائه شده توسط این بزرگوارارن به خوبی و تمام و کمال دسته‌بندی و جمع‌بندی شود. همچنین قطعنامه پایانی باید بگونه‌ای باشد که دستگاه‌های اجرایی را ملزم کند تا این دستگاه‌ها برای حل مشکلات جامعه و عموم مردم اقدامات لازم و کافی را به عمل آورند و به سمت رفع مشکلات ایمنی جامعه حرکت کنند.

ماهنامه حریق: قطعا بعد علمی همیشه مهم است و باید به آن توجه ویژه‌ای شود، اما کار شما علاوه بر بعد علمی دارای بعد اجرایی -نظارتی هم هست. آیا سمینارهایی از این دست در حوزه اجرا و نظارت برای شما آورده‌ای دارند؟ چه راهکارهایی وجود دارند که ما را به آن آورده می‌رسانند؟

ماهنامه حریق: قطعا بعد علمی همیشه مهم است و باید به آن توجه ویژه‌ای شود، اما کار شما علاوه بر بعد علمی دارای بعد اجرایی -نظارتی هم هست. آیا سمینارهایی از این دست در حوزه اجرا و نظارت برای شما آورده‌ای دارند؟ چه راهکارهایی وجود دارند که ما را به آن آورده می‌رسانند؟

ما در این حوزه به دو شکل می توانیم آورده داشته باشیم. کارگاه‌های آموزشی که تعریف شده‌اند و در دو روز متوالی در سمینار برگزار شدند می‌توانند دستاوردهای فراوانی برای ما داشته باشند. همچنین از اساتید خارجی هم دعوت به عمل آمد و آنها پدیده‌های جدیدی در دست داشتند که این پدیده‌ها مانند درسی قابل تامل برای ما بود. از سوی دیگر این اساتید خارجی تجربیاتی که در دیگر کشورها به ثبت رسیده‌است را می‌توانند در اختیار کارشناسان و شرکت کنندگان ما قرار دهند.
دومین آورده ما این است که شرکت‌هایی که به نمایشگاه جانبی این همایش دعوت شده اند می‌توانند توانمندی‌های خود را به حوزه اجرا معرفی کنند. من از غرفه‌ها بازدید کردم و حضور غرفه‌داران را بسیار مفید و فعال دانستم. مواد مقاوم حریق، درب‌های مقاوم حریق، رنگ‌های پف‌کننده و مقاوم حریق و هم مواد و پدیده‌های جدید خاموش کننده‌ای که بدون لوله کشی قادر هستند اطفاء حریق کنند در این نمایشگاه در معرض دید کارشناسان قرار گرفتند؛ این‌ها همه دستاوردهایی است که این سمینار در حوزه اجرا برای ما به ارمغان آورده است.

مصاحبه: مهدی کاروند
تنظیم: سمیه دژ

اشتراک گذاری

دنبال کنید نوشته شده توسط:

ایران آلارم

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *