ریدر اکس کنترل جدید HID قابلیت اتصال به کیف پول دیجیتال دارد
بازدید 504
0

ریدر اکس کنترل جدید با قابلیت اتصال به کیف پول دیجیتال

ریدر اکس کنترل جدید HID قابلیت اتصال به کیف پول دیجیتال دارد

شرکت HID، پیشگام جهانی در راه‌حل‌های هویتی قابل‌اعتماد، از دستگاه ریدر اکس کنترل کیپددار جدید Signo™ Mechanical 40T  رونمایی کرد.

این دستگاه برای ارائه عملکرد بالا در محیط‌های سخت و چالش‌برانگیز، جایی که آب‌و‌هوا مرطوب یا سرد است و دید ضعیف است، طراحی شده است.

این ریدر جدید دارای ساختاری مقاوم با میزان نفوذپذیری IP-65 است، به این معنا که اجزای الکتریکی آن ضد گرد و غبار و ضد آب هستند و همراه با یک صفحه‌کلید مکانیکی سنتی طراحی شده است که استفاده از آن را هنگام استفاده از دستکش یا در شرایطی که برخی کاربران به دلیل نور کم دچار ضعف بینایی هستند، آسان می‌کند.

اسپنسر مارشال، رئیس بخش اروپا در این شرکت، اظهار می‌کند: “این ریدر اکس کنترل همچنین با تمامی ویژگی‌های امنیتی و آماده برای موبایل که از دستگاه‌های خوانش Signo ما انتظار دارید، ارائه می‌شود و به مشتریان حداکثر انعطاف‌پذیری را می‌دهد. چه از صفحه‌کلید، گوشی‌های هوشمند، جاسوئیچی‌ها یا کارت‌ها استفاده شود، کاربران می‌توانند به‌سرعت و به‌راحتی وارد ساختمان‌ها شوند.”

دستگاه ریدر اکس کنترل جدید Signo 40T دارای ویژگی‌های کلیدی زیر است:

ریدر اکس کنترل جدید HID قابلیت اتصال به کیف پول دیجیتال دارد

  • آماده برای کیف پول دیجیتال : پشتیبانی از مجموعه گسترده‌ای از فناوری‌های اعتبارسنجی، از جمله HID Mobile Access® با استفاده از بلوتوث داخلی و قابلیت NFC، این دستگاه خوانش از اعتبارسنجی‌ها در Apple Wallet و Google Wallet پشتیبانی می‌کند. این به معنای ورود بدون تماس است بدون نیاز به گشودن اپلیکیشن‌های اضافی.
  • امنیت پیشرفته: ذخیره‌سازی بسیار امن کلیدهای رمزنگاری روی سخت‌افزار عنصر امن تأیید شده، به‌علاوه ویژگی جدید تشخیص سطح که به دستگاه خوانش امکان کالیبره کردن مجدد خودکار و بهینه‌سازی عملکرد برد خوانش را می‌دهد، دستگاه خوانش جدید Signo 40T برای کاربردهای درب که نیاز به نصب سوئیچ دیواری دارند، ایده‌آل است.
  • اتصال آسان: پشتیبانی از پروتکل OSDP برای ارتباط دوطرفه امن، دستگاه خوانش جدید Signo 40T برای ادغام و نصب آسان طراحی شده است، بدون نیاز به زمان زیاد یا هزینه اضافی غیرضروری برای نصابان. این دستگاه همچنین برای مدیریت از راه دور طراحی شده است.
  • منبع:HID.COM

 

در سایت ایران آلارم ، اپلیکیشن ایران آلارم  و شبکه های اجتماعی (اینستا، تلگرام، ایتا، روبیکا با آیدی @iranalarm) آخرین محصولات جدید بازار ، اخبار، تکنولوژی ها و رویدادهای صنعت تجهیزات ایمنی و حفاظتی را دنبال کنید.

اشتراک گذاری

دنبال کنید نوشته شده توسط:

ایران آلارم

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *