محبوبه خاکی صنعتی، مدیر روابط عمومی ستاد مدیریت بحران
بازدید 70
0

دومین رویداد جامع مدیرت بحران برگزار می‌شود

محبوبه خاکی صنعتی، مدیر روابط عمومی ستاد مدیریت بحران

متولیان دومین رویداد جامع مدیریت بحران چه نهادها و یا ارگان‌هایی هستند؟ این رویداد چه زمانی و در کجا برگزار می‌شود؟

سازمان مدیریت بحران کشور در نظر دارد با همکاری کلیه کارگروه‌های ملی و استانی و همچنین مشارکت مجامع بین‌المللی مانند سازمان آفاد ترکیه، کمیته اتفاقات تاجیکستان، آژانس‌های سازمان ملل متحد در تهران و کمیته بین‌المللی صلیب سرخ بزرگ‌ترین رویداد جامع مدیریت بحران را در بخش‌های نمایشگاهی، مانور، جشنواره هنری و کارگاه‌های آموزشی 20 الی 23 آذر ماه در محل نمایشگاه‌های شهر آفتاب رقم زند.

پشت بزرگ‌ترین رویداد جامع مدیریت بحران چه هدفی نهفته است؟

سازمان مدیریت بحران تصمیم دارد از این طریق آشنایی لازم با مجموعه‌های تامین‌کننده کالا و خدمات به وجود آید. در واقع سازمان مدیریت بحران در نظر دارد از طریق این رویداد به تبادل ارتباطات و اطلاعات پرداخته و توانمندی‌های فعالان این حوزه را بسنجد و شناسایی تولیدات داخلی در زمان بحران یکی از بزرگ‌ترین اهداف سازمان است. یکی از اهداف برگزاری نشان ‌دادن دستاوردهای مرتبط است و چون این رویداد یک رویداد بین‌المللی است این مهم به خوبی محقق خواهد شد. همچنین میان شرکت‌های دولتی و خصوصی تبادلات فکری و دانشی صورت خواهد گرفت و فعلا این عرصه می‌توانند خدمات و محصولات خود را به عرصه نمایش در آورند.

بحران در چه حوزه‌هایی ظهور و بروز می‌کند؟ در واقع این رویداد چه حوزه‌هایی را پوشش می‌دهد؟

برخی فکر می‌کنند که فقط بلایای طبیعی مانند سیل و زلزله بحران هستند، اما آنچه‌که مسلم است بلایای طبیعی گسترده‌تر از آن‌ است که به ذهن بیاید و رویداد مدیریت بحران در نظر دارد بحران را حوزه‌های زیر پوشش دهد:
حوزه مخابرات شامل دکل‌های مخابراتی و ارتباطی، بی‌سیم، ارتباطات بی‌سیمی، پیجر، تجهیزات ماهواره‌ای، اینترنتی و رادیویی کابل، فیبر نوری و شبکه ماکرو ویو.
حوزه بهداشت و درمان شامل بیمارستان صحرایی و سیار، جعبه کمک‌های اولیه، کیف آمبو، دارو سازی و سرم‌سازی، باند، پانسمان، بتادین، داروهای وریدی، تزریقی، خوراکی، خودروهای آمبولانس (آمبولانس هوایی، آی‌سی‌یو سیار، اتوبوسی، خودروهای خاص امداد و نجات و …)، برانکارد (انواع آن) و تجهیزات و وسایل جراحی.
حوزه حمل‌و نقل، شریان‌های حیاتی، بلایای جوی و طوفان شامل ماشین‌آلات خاک‌برداری و آواربرداری، ماشین‌آلات راه‌سازی و جاده‌سازی، علایم هشدار دهنده جاده‌ای، شرکت‌های پل‌سازی و بتن، پمپ‌های مکنده، ماشین‌آلات انتقال، تجهیزات هواشناسی، تجهیزات فرودگاهی، بنادر و مخاطرات دریایی و شرکت‌های حمل و نقل.
حوزه سوخت و مواد نفتی شامل کشنده‌های سوخت‌رسان، تجهیزات مقابله با مخاطرات زیست محیطی، تانکرهای سوخت‌رسان، کپسول‌های گاز مایع، شرکت‌های سازنده گاز CNG و جایگاه‌های سیار سوخت (بنزین، گازوئیل، CNG)، خودروهای امداد‌‌رسان (در حوزه سوخت)، شبکه‌های گاز رسانی، تامین‌کنندگان مواد نفتی و سوختی، سوخت هوایی و سوخت صنایع دریایی. حوزه خشکسالی و سرمازدگی شامل ماشین‌آلات مقابله با آفات و سم پاشی، سموم کشاورزی و دامداری، تجهیزات دامپزشکی، ماشین‌آلات بیابانی جهت مراقبت از جنگل‌ها و مراتع، پهبادهای مراقبتی جهت حفاظت از جنگل‌ها و مراتع، شرکت‌های نظام‌مهندسی کشاورزی و تجهیزات مقابله با سرمازدگی و تگرگ.
حوزه بیمه، بازسازی و بازتوانی شامل شرکت‌های بیمه‌ای، ماشین‌آلات و تجهیزات آتش‌نشانی و ساختمانی البسه کار، انواع کپسول‌های اطفاء حریق، برانکارد، علایم هشداردهنده ایمنی، انواع نردبان، قطعات مقاوم‌سازی ساختمان، بالابرها، خودروهای حمل جسد، سردخانه‌های صنعتی، ماشین‌آلات حمل زباله، ماشین‌آلات اطفاء حریق برای حریق‌های با مقیاس بالا (آتش‌سوزی جنگلی،مرتعی، صنعتی و …) چرخ‌بال‌، هواپیمای اطفاء کننده حریق و مواد بهداشتی.
حوزه سیل و مخاطرات دریایی، برق، آب و فاضلاب شامل شبکه‌های آب و فاضلاب شهری، سدهای بتنی و خاکی، سیستم‌های GISS و شبکه‌، انواع تانکرهای آب‌رسان خودروییو ثابت، ژنراتور و موتورهای برق تامین و نگه‌داری و ترمیم تاسیسات شبکه‌های آب‌رسان، دستگاه‌های تصفیه آب محلی و خانگی، شبکه‌های فاضلاب و دفع فاضلاب و مهار سیلاب.
حوزه‌ تامین مسکن شامل کانکس (جهت اسکان، سرویس بهداشتی و حمام، بیمارستان‌های سیار، آشپزخانه سیار، نانوایی سیار و …) خانه‌های پیش‌ساخته و مجموعه‌های پژوهشی و مطالعاتی ابنیه ساختمان و مسکن.
حوزه مخاطرات زلزله، لغزش لایه‌های زمین، ابنیه ساختمان و شهرسازی (وزارت مسکن و شهرسازی) شامل تجهیزات تشخیص زلزله، زلزله‌نگارها، لرزه‌نگارها، شتابنگارها، سازه، اسکلت دایم یا موقت ( دایم اعم از : ساختمان‌ها، پل‌ها، سدها، دکل‌ها و موقت اعم از: چادرهای نمایشگاهی، دکل‌های تبلیغاتی، داربست‌های فلزی)، تجهیزات پیش‌نشانگر، تاسیسات ساختمانی، مصالح سبک، مقاوم و صنعتی‌ساز ( شرکت‌های فنی و مهندسی در حوزه ساختمان، شرکت‌های انبوه‌سازی ساختمان و مسکن، شرکت‌های تولید‌کننده)
حوزه مخاطرات زیست‌محیطی شامل دستگاه‌های پاک‌سازی مناطق آلوده (آب یا خاک)، نقشه‌بردارهای زیست‌محیطی، تجهیزات آزمایشگاهی یا قرنطینه
حوزه امنیت و انتظامات شامل دوربین‌های دید در شب، دوربین‌های مدار بسته، گیت‌های کنترل و ایکس ریل، فنس، راه‌بند، نیوجرسی، فلزیاب، زنده‌یاب و مرده‌یاب
حوزه امداد و نجات (هلال احمر) شامل مواد غذایی با ماندگاری بالا، آب‌معدنی، چادرهای اردوگاهی، بیمارستانی و اسکان اضطراری، پتو، وسایل سرمایشی و گرمایشی خودرو‌های نجات، ناوگان امداد هوایی، ست‌های هیدرولیک، اندام‌های مصنوعی، بیل‌مکانیکی، لودر و جرثقیل و مراکز مشاوره درمانی و اقدامات حمایتی.

محبوبه خاکی صنعتی، مدیر روابط عمومی ستاد مدیریت بحران

پس از برگزاری این رویداد چه خواهد شد؟ تغییرات را در کدام سطوح مشاهده خواهیم کرد؟

از این طریق اطلاع‌رسانی لازم صورت می‌گیرد و یک بانک اطلاعاتی بسیار قوی در اختیار وزارت کشور قرار می‌گیرد، بناربراین در مواقع لزوم با در دست داشتن یک بانک اطلاعاتی قوی می‌توان به یاری آسیب دیدگان شتافت و بحران موجود را مدیریت کرد. در نظر داشته‌باشید که تولیدات داخلی در معرض دید قرار می‌گیرد و مطمئنا خیلی از قراردادها در خلال این رویداد به امضا می‌رسد.

برچسب‌ها:

اشتراک گذاری

دنبال کنید نوشته شده توسط:

ایران آلارم

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *