تصویر پیدا نشد !
بازدید 43
0

اینترنت اشیا، یکپارچه سازی سیستم را در نسل جدید ساختمان های هوشمند هدف قرار داده است

مفهوم ساختمان های هوشمند در طی چند سال گذشته گسترش یافته است؛ با این حال، به دلیل مشکل در یکپارچه سازی و بهینه سازی سازه های ساختمانی، سیستم ها، خدمات، و مدیریت (چیزهایی که یک ساختمان را هوشمند می سازد)، این مفهوم قادر به رسیدن به درجه بالایی از نفوذ در بازار نبوده است. در حال حاضر، همانطور که اینترنت اشیاء (IoT) پیشرفته تر می شود و نیازهای امنیتی رشد می کنند، تقاضا برای ساختمان های هوشمند را می توان در چندین نمونه استفاده بازاری مشاهده کرد.
ویژگی های ساختمان های هوشمند نسل جدید
در نسل جدید از ساختمان های هوشمند، زیرساخت های اساسی (مثل برق و کابل کشی شبکه) در مرحله طراحی اولیه برای استفاده آسان و ارتقاء کارآمد طراحی شده اند. نه تنها این کار به جلوگیری از هزینه های اضافی کمک می کند، امکان ادغام آسان تر آن را با سیستم های مختلف مهیا می کند. علاوه بر این، پیشرفت در تکنولوژی اینترنت اشیا به طور همزمان می تواند به بهبود حمل و نقل و بهبود انتقال مقادیر زیادی از اطلاعات کاربر منجر شود و همچنین موجب استفاده عملی از تکنولوژی ابر شود.

ویژگی های ساختمان های هوشمند عبارتند از:

1. ایمنی: تشخیص آتش سوزی و نفوذ

از طریق سیستم مدیریت ایمنی، شرایط الکتریکی ساختمان را می توان در همه زمان ها تحت نظارت داشت. هنگامی که سربار الکتریکی غیر طبیعی رخ دهد، سیستم به مدیران ساختمان هشدار خواهد داد، شانس وقوع آتش سوزی های الکتریکی را در شروع به حداقل می رساند.
نظارت بر محیط داخل ساختمان می تواند افزایش غیر منتظره دمای اتاق را و همچنین دود گاز مشکوک را تشخیص دهد. هنگامی که چنین شرایطی رخ می دهد، سیستم بلافاصله سیستم تهویه را فعال می کند یا منبع گاز را ایمن می کند، و در یک زمان به مالک ساختمان، پلیس، و واحد آتش نشانی هشدار می دهد.
حسگرهای سیستم می توانند ورود غیر مجاز از پنجره ها و درها را تشخیص دهند، در نتیجه بلافاصله با بلند شدن صدای زنگ موضوع را به اطلاع کارکنان مدیریت می رساند. سیستم نظارت نیز به طور خودکار از این حادثه فیلم می گیرد، که در آن فیلم به ذخیره سازی ابر ارسال می شود و برای تجزیه و تحلیل در آینده ذخیره می شود.

2. محیط زیست سالم و راحت

سیستم HVAC می تواند دمای محیط داخل را از طریق سیستم گرمایشی خودکار، خنک کننده، و تهویه ساختمان تنظیم کند، البته تعیین تعداد افراد داخل ساختمان و درجه حرارت خارج باید در نظر گرفته شود.
با تشخیص دمای خارج و قرار گرفتن در معرض نور روز، سیستم کنترل روشنایی خودکار می تواند روشنایی را با تنظیم پرده الکترونیکی و چراغ های سفارشی با توجه به نیاز کاربر تنظیم کند.
کاربران می توانند با برنامه نویسی روشنایی و تجهیزات HVAC برای خاموش و روشن شدن منظم آنها در زمان مشخص، در مصرف انرژی صرفه جویی کنند.

 

اشتراک گذاری

دنبال کنید نوشته شده توسط:

ایران آلارم

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *