بازدید 42
0

استفاده از وسایل نقلیه هوایی برای ارتباط در مواقع اضطراری

استفاده از وسایل نقلیه هوایی برای ارتباط در مواقع اضطراری

ارتباطات در طول واکنش‌های اضطراری اهمیت فوق العاده ای در محافظت از جان امدادگران و اجرای کارآمد برنامه‌های اضطراری دارند.
با این حال، امکان به خطر افتادن ارتباطات در شرایط اضطراری وجود دارد:
یک رویداد آب و هوایی شدید مانند سیل ریجن هانتر در ماه می 2015 باعث تاثیر در زیرساخت های ارتباطی می‌شود.
زمین ممکن است با زیرساخت نا مناسب در منطقه مورد نظر، از ارتباط مستقیم با پاسخ دهنده جلوگیری کند، همانند منطقه آتش گرفته، عملیات جستجو و نجات یا نجات انسان
رویداد به خودی خود می‌تواند باعث ترافیک زیادی شود که سیستم‌های موجود نمی‌توانند پاسخگوی درخواست های زیاد برای خدمات باشند.
تمامی این موقعیت ها اخیرا در استرالیا یا خارج از کشور رخ داده اند، بنابراین این یک تمرین نظری نیست بلکه چیزیست که به برنامه ریزی نیاز دارد.
در هر یک از این مثال‌ها گنجایش شدیدی باید در داخل سیستم ارتباطی وجود داشته باشد که باعث کاهش فشار و پوشش مناطق کور شود. تکرارکننده های سیار و قابل حمل معمول ترین و تاثیرگذارترین روش برای چنین پوشش‌هایی هستند.
اما ممکن است خطراتی برای دسترسی به زمین در مکان‌های مورد تقاضا، در زمان مورد نیاز وجود داشته باشد. در زمان وجود سیل شدید ممکن است هیچ راهی برای وارد شدن به منطقه وجود نداشته باشد. همچون زمین های کوهستانی که اگر با آتش محاصره شده باشند ممکن است باعث منع دسترسی تیم فنی به آنجا شود. در صورتیکه نیاز باشد برای تامین برق تجهیزات، سوخت یا باتری به مناطق تحت پوشش آورده شوند، تامین انرژی سایت یک موضوع مهم و حیاتی می شود.
در این موارد و موارد دیگر یک عملکرد هوایی برای ارتباط رادیویی پاسخی مناسب است. یک هواپیما می‌تواند پوشش‌دهی مورد نیاز برای وارد شدن به منطقه مورد نیاز از یک منطقه دور و پرسه زدن در منطقه برای ساعت ها را تامین کند و همچنین می‌تواند بدون نیاز به پاسخ دهنده یا تیم پشتیبانی به صورت مخاطره آمیز، به راحتی به منطقه دیگری انتقال یابد.

استفاده از وسایل نقلیه هوایی برای ارتباط در مواقع اضطراری

هم اکنون وسایل نقلیه هوایی پهباد (UAV) با ظرفیت پرواز 12 تا 20 ساعت و پرسه زدن در حالت کنترل بدون خلبان در منطقه مورد نظر وجود دارند. آنها نه تنها می توانند قابلیت نظارت را فراهم آورند بلکه می توانند به سیستم های اضافی همانند پاسخ دهنده‌های رادیویی دیجیتال مجهز شوند. با نصب وسیله تولید برق می‌توان قدرت بار مفید، اندازه باتری و وزن را کاهش داد که این باعث افزایش مدت زمان پرواز می‌شود.
در حال حاضر پهباد‌ها نه تنها قابلیت عملکرد با بازده رادیویی با قدرت بالا را دارند بلکه آنها قابلیت تغییر سریع برای انجام عملیات‌ها را دارند.حمل محموله قابل جدا و قابل تعویض به این معنی است که در صورت نیاز به تغییر عملیات، مبادله بار در منطقه مورد نظر به راحتی انجام می گیرد. برای مثال زمانیکه بمباران آب کاربرد ندارد، پشتیبانی رادیویی در طول روز از راه دور در منطقه آتش سوزی می تواند به نظارت مادون قرمز شبانه تبدیل شود.
برنامه طرح کمکی کامپیوتری (CAD) گیمبال(سوارکردن قطعه اى بريک حلقه نگهدارنده آزاد) با رزلوشن بالا، بر روی همان پهباد در منطقه حمل بار نصب می شود. انعطاف پذیری عملیات ممکن است یک مزیت کلیدی کم هزینه در عملیات ماموریت بدون سرنشین نسبت به عملیات سرنشین دار پرهزینه باشد.

استفاده از وسایل نقلیه هوایی برای ارتباط در مواقع اضطراری

در آزمایشات اخیر در جنوب ولز جنوبی جدید، به صورت موفق آمیزی یک تکرار کننده دیجیتالVHF P25 برای ارزیابی اجرای پهباد به اندازه حدود یک ساعت مورد آزمایش قرار گرفت. با پهباد در ارتفاع 400 فوت، طیف های رادیویی دستی و سیار، دقیقا طبق انتظار، فراتر از خط دید و موانع زمینی توسعه پیدا کرد. کار کردن با CASA (اجازه امنیت پرواز شهری) این امکان را فراهم می سازد که پروازهای آزمایشی در ارتفاع 1000 فوت و یا بالاتر افزایش یابند؛ در این ارتفاع، طیف بیشتر از 70 کیلومتر مورد انتظار است که هم اکنون رادیوهای سیار قادر به انجام آن هستند.
بار ارتباطی که سرویس های دیجیتال پشتیبانی می‌کنند مثل قابلیت شبکه IP در پهنای باند بالا با افزایش قابلیت صدا و جریان IP کامل برای ویدئو و داده های با حجم بزرگ در دسترس و قابل آزمایش است. قابلیت حمل چند محموله در یک پهباد، در صورت نیاز، اجازه استقرار سریع انواع محموله را نیز ممکن می‌سازد.
استفاده از پهبادها، امکان استقرارعوارض روی زمین و ارتباطات اضطراری در حالت بدون خلبان، که امنیت پرسنل ضروری به نظر می رسد، را فراهم می‌سازد. قابلیت تغییر آسان پهبادها در محموله، توانایی واکنش در محیط‌های ضروری قابل تغییر را افزایش می‌دهد.
جهت کسب اطلاعات بیشتر به سایت www.silvertone.com.au مراجعه نمایید.

نویسنده:‌Ken Taylor، با بیش از 40 سال سابقه در صنعت ارتباطات رادیویی و الکترونیکی و صاحب شرکت Australian UAV Technologies

اشتراک گذاری

دنبال کنید نوشته شده توسط:

ایران آلارم

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *