IOT در بازار ساختمان های هوشمند، مسیر رشد خود را با شیب تندتر ادامه می دهد
بازدید 374
0

IOT در بازار ساختمان هوشمند ، مسیر رشد خود را با شیب تندتر ادامه می دهد

آخرین تحلیل ها از شرکت تحقیقاتی Memoori نشان می دهد که بازار اینترنت اشیا ساختمان هوشمند BIoT در سال 2022 با رشد 13% نسبت به سال قبلش، به ارزش 53.5 میلیارد دلار رسید. این رقم نسب به رقم پیش بینی شده 13.8% به دلایل مختلفی همچون ریکاوری اقتصادی طولانی تر بازار، کمبود چیپست ها و زنجیره های تامین مختل شده، کمی کمتر بود.

حال این شرکت پیش بینی کرده است که بازار BIoT بین سال های 2022 تا 2028 با نرخ رشد 10.33% رشد خواهد کرد.

IOT در بازار ساختمان های هوشمند، مسیر رشد خود را با شیب تندتر ادامه می دهد

IOT در بازار ساختمان های هوشمند، مسیر رشد خود را با شیب تندتر ادامه می دهد

 

این گزارش بازار از فصل دوم سال 2023 برروی اندازه بازار، برنامه ها و فرصت ها در بازار اینترنت اشیا و همچنین ارزیابی جامع محرک ها و موانع متمرکز شده است. بخش بزرگی از بازار IoT تحت تاثیر سهامداران املاک و مستغلات که تمایل به افزایش بهره وری و ارتقا مایملک خود جهت فروش و اجازه بهتر دارند، می باشد. افزایش هزینه های مربوط به انرژی نیز تمرکز آنها را برروی راهکارها و تکنولوژی های کاهش مصرف انرژی بیشتر کرده است. همینطور که معماری و تکنولوژی به کار رفته در ساختمان ها روز به روز پیشرفته تر می شود، مصرف انرژیشان نیز کمتر می شود.

تحقیق سال 2018 سازمان مدیریت اطلاعات انرژی آمریکا در مورد مصرف انرژی ساختمان های تجاری نشان می داد که ساختمان های تجاری در سال 2018 در هر فوت مربع  12% انرژی کمتری نسبت به سال 2012 مصرف می کنند. البته این رقم کمتر از اهداف از پیش تعیین شده برای رسیدن به انرژی صفر در سال 2050 است. در حال حاضر یک سوم مصرف انرژی و حدود 40% انتشار گاز CO2 کل جهان متعلق به ساختمان ها و سازه ها است.

برای رسیدن به صفر خالص در 2050، مالکین ساختمان و عوامل مربوط باید تلاش خود را در ساخت و ساز و بازسازی دوبرابر کنند.

یکی از موانع این رشد، امنیت سایبری است. چرا که بسیاری از ساختمان های هوشمند حال حاضر مستعد حمله سایبری هستند. سیستم ها و تجهیزات ساختمان هوشمند اغلب فاقد قابلیت های پچینگ داینامیک بوده و تیم مدیریت امکانات نیز معمولا فاقد مهارتهای لازم IT جهت مدیریت امنیت سایبری هستند.

بازار اینترنت اشیا ساختمان پیچیده و چند وجهی است و بازیگران زیادی از شرکت های اتوماسیون ساختمان سنتی تا تولیدکنندگان متخصص و حرفه ای، شرکت های املاک، وندورهای فناوری اطلاعات، شرکت های نرم افزاری که خدمات و پلتفرم های تحلیل داده و مبتنی بر ابر ارائه می دهند، در آن فعالند. برخی شرکت ها در زمینه راهکارهای اینترنت اشیا ساختمان اند تو اند فعالند و برخی در زمینه داده هوشمند، اتوماسیون و بهینه سازی مصرف انرژی. به همین جهت کنترل و هدایت آن سخت و زمانبر است.

در همین راستا برنامه افق استارتاپ ساختمان هوشمند که سال 2021 نهاده شد به سرعت در حال گسترش است و شرکت کنندگان آن طی این مدت 20% افزایش یافته اند. این در حالیست که سطح بازار BIoT و دانش متخصصین و کابران روز به روز در حال ارتقا و پیشرفت است و این نوید رسیدن به رشد پیش بینی شده را تا سال 2028 می دهد. منبع: Memoor

 

در سایت ایران آلارم ، اپلیکیشن ایران آلارم  و شبکه های اجتماعی (اینستا، تلگرام ، ایتا ، روبیکا با آیدی @iranalarm  و یا @iranalarmgroup ) آخرین اخبار ، تکنولوژی ها ، محصولات جدید شرکت های خارجی و تولیدکنندگان ایرانی و رویدادهای صنعت تجهیزات ایمنی و حفاظتی را دنبال کنید.

اشتراک گذاری

دنبال کنید نوشته شده توسط:

ایران آلارم

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *